Palvelut
Special color

Koneiden ja laitteiden osat

Yksilöllinen käsiruiskumenetelmämme sopii näihin erityistä laatua ja osaamista vaativiin tehtäviin Special Color Hollola jauhe- tai märkämaalaa mm. moniulotteisia koneiden ja laitteiden komponetteja kansainvälisillä markkinoilla toimiville yrityksille.

Näissä kohteissa vaatimuksena on täydellinen työn jälki ja asiakkaan värimäärittelyjen moitteeton noudattaminen. Maalinvalmistajamme toimittaa kakkiin kohteisiin vaadittavat maalit ja sävyt. Muutoin käytämme maailmanlaajuiseen väristandardiin perustuvaa RAL-värikarttaa. Halutessanne voitte katsoa RAL-värikartan Suomen standardoimisliiton sivuilta.

Voimme myös lakata tuotteita. Lakka antaa kovan ja iskunkestävän pinnan. Maaleilla voidaan tehdä myös erilaisia muita pintakuviointeja, kuten mattaa tai erilaisia rakennepintoja. Kysy lisää, niin kerromme mielellämme vaihtoehdoista.

Yksilöllinen käsiruiskumenetelmä
suuret-kappaleet-märkämaalamo
Special color

Räystäät, vesipellit, kaiteet, valaisimet, julkisivulevyt jne.

Rakentamisessa tarvitaan Suomen ankaraa talvi-ilmastoa, aurinkoa ja kolhujakin kestäviä tuotteita. Valittavana on kaksi jauhetta: polyesteri- ja polyuretaanijauheet.
Polyesteri kestää hyvin ulkona, mutta se ei oikein siedä kemiallista puhdistusta. Polyuretaanimaalipintaa voidaan puhdistaa kemikaaleilla, ja se sietää myös iskuja ja kolhuja. Kysy lisää oikean maalijauheen valinnasta!

Special color

Maalit

Maalit valitaan tuotteen kemiallisen tai mekaanisen rasituksen ja käyttöolosuhteiden perusteella. Sisä- ja ulkokalusteisiin käytetään eri maalijauheita. Käytämme epoksijauhetta sisäkäytössä ja polyesterijauheita ulkona. Joissain tapauksissa kahta ensin mainittua jauhetta voidaan sekoittaa keskenään. Lisäksi valittavana on polyuretaanijauheita. Maali levitetään käsiruiskulla ja kuumennetaan uunissa tuotteesta riippumatta aina samalla tavalla.
jauhemaalaus-special-color
pakkaus maalamo
Special color

Pakkaus, välivarastointi ja kokoonpano

Tuotteenne voi tarvita myös pakkaamista, välivarastointia ja kokoonpanoa. Meillä on tiloja ja osaamista tuotteiden logistiikkaan ja muihin lisäpalveluihin.Toimitusvarma ulkoistaminen lisää yrityksenne tuottavuutta sekä säästää teiltä aikaa ja vaivoja. Se nopettaa tuotannollista läpimenoaikaa ja pääomien kiertoa.